Köpen+Bilder

Köpen:

♥♥♥♥♥
Jag är kär i mina skoor (A)

Lite bilder:
Shopping/Nytt | | 3 kommentarer |

Stockhoolm

Nu orkar jag skriva hehe.

Torsdag:
Vi började åka halv 7 på morgonen och var framme vid 5 nån gång tror jag. När vi kom fram checkade vi in och gick upp med alla saker till hotellrummet. Sen så parkerade vi bilen i garaget som fanns där och sen gick vi in i shoppingcentret som fanns där. Hittade en blus som jag fick av mamma. Tack ♥ Efter det gick vi tillbaks till hotellrummet och duschade va hos och gick upp till bubbelpoolen. Jag satt inte specielt länge så gick ner till mormor i hotellrummet.

Fredag: Vi började med att gå ner och fråga hur vi skulle ta oss till Gröna Lund. Sen så tog vi åååh tappa namnet på dom men som tåg typ. Eller åh jaja kommer inte på vad dom heter. Sen gick vi vidare och tog färjan över. Men när vi kom fram hade inte Gröna Lund öppnat så då gick vi in på Aquaria. Massa roliga fiskar och saker fanns det haha. Sen när vi hade kollat på allt där så gick vi tillbaka till Gröna Lund och då hade det öppnat. Jag och Malin fick ju åkband så vi typ sprang iväg och vi började med Lustiga huset tror jag. Haha mattan i slutet är rolig. :] Sen gick vi och åkte olika. Kvasten var helt klart roligast hehe. Stolarna var as sköna. Åkte även Frittfall som jag nog aldrig kommer åka igen tror jag. Usch vad äckligt. Fast jag vill typ ändå åka den igen haha. Alltså åh vad jag ångrar att jag inte åkte Insane åååh. Jaja åker den nästa gång vi far dit hihi. Jag vann även 4 kg godis den du haha. 1 nr kostade 6 kr så jag ''köpte'' ett nr. Nr 2 såklart och jag vann haha. Jag vinner typ aldrig. Och alla nummer var inte första pris heller mne jag vann första pris woho. Det var zoo, fruxo och pimpim påsar. Aja, sen for vi hem och sedan for vi till våra kusiner på Mammas sida. För Emma fyllde 16 år.

Lördag: På lördag for vi till Kistacenter (?) kmr inte ihåg vad det hette. Därr köpte jag iaf en tröja, fick ett par skor och köpte 2 diadem. (Visar bilder sen) Haha på Kicks där jag köpte diademen var det 70% rabbat så tog 2 diadem ett kostade 25:- och det andra 20:- Det blev 13.50:- så jag gav en 20:a och då skulle jag ju få tillbaka 6.50:- men fick tillbaka 16.50:- Så köpte 2 diadem för 3.50:- haha man fyndar ju ibland ;D Sen efter det for vi till våra andra kusiner på pappas sida för där fylle Joakim (vet ej hur han stavar sig) 18 år. Så vi åt  middag och lite tårta och sen for vi hem.


Lägger in bilder i nytt inlägg

Kram ♥
Dear diary | | En kommentar |

Hemma

Nu är jag hemma! Fast kom hem igår kl 3 på morgonen så har inte haft ork att skriva något. + att igår bajsade blogg.se så jag kunde inte logga in och bajs. Alltså är sjukt trött så skriver då jag orkar och har lust.

Kram ♥
Dear diary | | Kommentera |
Upp