21:56

(Blandade bilder från senaste tiden)
Hola bitches!
Länge sedan jag skrev och mycket har hänt sedan dess! Jag har börjat tredje året på gymnasiet vilket känns så jävla sjukt. Har världens bästa schema och är ledig på fredagar (!) hur skönt? Hannibanani har åkt till USA som utbytesstudent och jag saknar henne massor, vi måste prata snart igen! Har hittat tillbaka till gymmet och eftersom jag har sovmorgon 2 av 4 dagar så passar jag på för då har man det ofta för sig själv.
 
Tyvärr så är fotbollssäsongen även över och jag kan väl inte påstå att vi slutade på en särskilt bra plats haha, men har haft en jäkla rolig säsong med världens bästa lag! Sista träningen bestod av Skills Competition, hade inga förväntningar över huvudtaget innan eftersom att jag = sämst teknik haha. Men hamnade i en kunglig grupp så kirrade hem första plats. #nöjd Mindre glad är jag över det faktum att jag vann skytteligan, eller jo klart jag är glad över det men Sandviksgalan, say no more. #SLL
 
Moving on, nu när fotbollen är slut så läggs mer fokus på gymnastiken. Förra helgen spenderades i Udominate Arena där Holmsundsgymnasterna höll i Lingdagen. Så mycket ångest jag haft inför detta men det slutade förjävla bra, vi fick ihop det tillslut och det blev en grym show! Lyckades dock sträcka mig lite halvt och har under veckan lyckats dra upp det två gånger, haha måste lära mig vilaaa. Så veckans träningar har gått åt helvete för fotjäveln krånglar fortfarande men nu har det vandrat runt foten och jadada ingen bryr sig.
 
Årskurs tre betyder även gymnasiearbete och jag och Sandra slog ihop våra kloka huvuden och startade en youtube-kanal. Detta kan nog vara det flummigaste skolarbete jag gjort men i love it! Vi har hunnit ladda upp en video och spelat in ännu en till, ska bli spännande och se vart det här slutar...
 
Annars så har jag blivit mörkhårig once again för en evighet sen, sovit 4 timmar en natt för att dagen efter träna fem pass, läst en himla massa skvallertidningar, haft en rolig kräftskiva med laget, fått ägg i håret osv osv. Vet knappt själv vad jag gjort tiden går så jääkla snabbt, jag menar halva oktober har redan gått??
 
All cred till den som orkat sig igenom detta återigen osammanhängande inlägg. Jag belönar er med min och Sandras första flummiga video där vi knäcker ägg på varandra.
 
 
Dear diary, Foto, Music/Videos | |
#1 - - Hanna:

HAHA SISTA BILDEN!!!!! Ja vi måste prata snart igen daknar dig❤️❤️❤️

Svar: Haha den e magisk ju! Jaaa saknar dig mee❤️❤️❤️ när kan du??😄
None None

Upp