2013

Okej tänkte göra ett försök på en liten summering av 2013. Men när jag väl började tänka efter så kommer jag inte ihåg särskilt mycket från de tidigaste månaderna. Så kommer mest gå efter bilderna haha som även inte är särskilt många. Blev mobilbilder då min kamera tråkigt nog legat och dammat mesta delen av året, men har varit mycket flitigare med att fota med mobilen så det får helt enkelt duga haha, let's go. 
 
JANUARI
 
Vi hade tydligen en massa snö och jag spenderade en massa tid i backen på brädan. Men åkte även massa skrana också med brudarna, sjukt roligt! Var fortfarande så hima lycklig över att jag börjat med gymnastiken igen (är fortfarande det!). Mamma och pappa kägade och köpte ett underlägg till mig då jag alltid spiller på duken haha, mina frukostar var även bäst! Så jävla goda, men orkar typ aldrig göra såna nu för tiden haha. 
 
FEBRUARI
 
Spenderade mycket tid i gymmet med Mysan, tryckte semlor och blödde även näsblod för första gången på flera flera år. Jobbade gjorde jag också, sjukt chill blev bjuden på chokladbollar och semlor och massa. Gudrun Schyman var på skolan så vi fick lyssna på henne vilket var väldigt intressant. Började även övningsköra, pro. Var ute rätt mycket ändå och jag och Hanna bygge en snögubbe en dag, Snöis. Hade friluftsdag med skolan och då for jag och brudarna till Bygdsiljum. Vi hade världens bästa väder och fick såna Hemavankänslor, underbart! Vi hade även min första tävling sedan comeback på hemmaplan som slutade med GULD och att vi var med i tidningen! Var så galet nervös innan haha men det gick ju bara bra det där.
 
MARS
 
Fortsatte vare ute i det fina vädret med la familia och grillade mycket korv. Blev även flera promenader på isen med Bruno. Drog till Tavelsjö och sov över hos Emma vilket var sjukt mysigt! Såg även niornas musikal som var kung! Fotbollen drog igång igen och jag köpte mina älsklingar som jag praktiskt taget bor i fortfarande.
 
APRIL
 
Malin och Vilma bjöd våra familjer på middag en kväll och hade gjort fetaste efterrätten haha sjukt god. Lyckades även ramla in under trampetten och skadade mig rejält igentligen haha var blå och hade ont i några veckor typ. Så jävla fult har fortfarande ett ärr. Meen det stoppade inte mig och nån dag efter det drog vi till Götet för RM! Gick sämst för oss men jävlar vad kul det var. Inte långt efter vi kom hem vare dags för årets Hemavan resa som precis som alla andra år levererade. Årets bästa vecka! Kusinvitamin var även med vilket var superskoj. Juste fyllde även 17 denna månad!

MAJ
 
Det vankades tävling ännu en gång vilket vi fick silver på tror jag? Och vi fick även vårat airtrack (!!!)  haha roligaste träningen på året den spårade så mycket men jävlar vad kul vi hade. Jag och Hanna sprang Storsjöloppet och jag sprang hela utan att stanna haha så jävla stolt. Sämst tid men whatever jag och löpning är så inte vänner. Fick även käk efter, mums! Hade picknick en dag med Lisa och My och vi hade vårat projekt på skolan som var så roliigt. Så glad att jag vågade vara med och dansa med dansarna haha! Började även sola massa denna månad.
 
JUNI
 
Hade fotbollsturnering på skolan och efter den tog vi bussen till Nordmaling där vi käkade och Emma fixade allas naglar och sedan sov vi hos henne. Fortsatte sola som en galning och tillslut fick vi sommarlov! Malin levererade även kungliga frukostar. Jobbade för tredje året i rad på Skärgårdscamp som slutade med att jag konferencie tillsammas med Chris och Samuel, haha gjorde bort mig såå mycket men det var kul. Vi fick även Chris som tränare sen och det var kung! Firade midsommar i stugan som vanligt och kusinvitamin var upp och hälsade på en sväng.
 
JULI
 
 
Familjen drog till Stockholm där vi bodde hos faster. Hade det sjukt bra och var så lycklig. Shoppade en hel del också haha. Jag och Malin spenderade en dag på Grönan och tog oss sedan hem till faster i Vallentuna helt själva, stolt. Tappade dock moblen inne på Ikea så den sprack... Badade i en fin solnedgång en dag. Flyttade ut till stugan där jag spenderade mesta delen av sommaren. Jag och Malin åkte/körde galet mycket båt och jag gick väldigt mycket också. For till Lycksele med truppen vilket var super trevligt, bodde i tält på campingen och gick på Lycksele djurpark och badade på Ansia. Drack hur många såna dära Starbucks som helst. Hanna och Julia hälsade även på ute på stugan några gånger. Firade att pappa hade fyllt 50, spelade UFF vilket resulterade med en rätt så skön lårkaka haha och jag solade så fort jag fick tillfälle.
 
AUGUSTI
 
Vi fick nå ryck och for och plocka en masssa blåbär. Sjukt va mycket vi fick ihop egentligen haha. Hängde på stranden för sol och bad. Både på Revet och Segelbåtshamn i Obbola. Jag och Malin badade i en sjukt fin solnedgång, helt magiskt. For även till Londooon, vilket då var våran lön från "jobbet". Fyfan vilket bra resa det var! Sedan drog tyvärr skolan igång. Idrotten sket i mjukstart och vi drog iväg direkt för att livrädda i strömt vatten och hissa oss nerför en vägg. Det var dock rätt roligt hehe.
 
SEPTEMBER
 
Följde med damlaget till Betsele för säsongens sista match som vi även vann! Sjukt spännande match. Det var även läger i Holmsund öven en helg, hade varit på en träning innan haha. Fick även ha en tränare vid namn Chicken. Spenderare ca 14h i hallen den helgen tror jag och sedan på söndag kväll hade vi även match. Snacka om att jag hade ont i kroppen haha. Jag, Hanna och Hugo tog årets sista dopp som var förvånansvärt varmt hehe. Lattjade massa på gymmet med Malin och köpte mig en ny jacka.
 
OKTOBER
 
Hittade tillbaka till mina gröt-frukostar som tyvärr inte varade särskilt länge. Åt en av årets godaste middagar hos faster, alltså dom där morötterna är typ det godaste jag någonsin ätit haha blev helt beroende. Tävlade igen men denna gång som mix-trupp. Vi fick ju tillskott från Hörnefors och det är så mycket roligare att träna mix! Såklart blev det GULD även denna gång haha. Hade avslutning med fotbollen då vi spelade Laserdome där jag även levererade, vann första rundan och kom tvåa på andra. Så jävla roliiigt! Hade även en period då jag frös hela tiden det var helt sjukt men det fixade jag genom årets bästa köp nämligen en fleece! Smakade även Celsuis för första gången och blev helt fast. Jag och Hanna blev sjukt bra på att ta oss iväg till gymmet och jag gjorde om i mitt rum.
 
NOVEMBER
 
Levde i min fleece och var ute och gick med Brunoboi. Jobbade även iår på Norrlandslägret med My. Spelade futsal i Vännes. Jag och Hanna provade på spinning vilket gjorde att man blev sjukt vig efteråt haha. Vi for även på gymmet en helgmorgon och gjorde sedan fetaste brunchen med Malin och Julia. Vi bodde i stugan och jag färgade året, köpte även hur mycket glögg som helst (inte ens alla flaskor vi köpte på bilden) som nu är slut. Såg även 1D-day med Malin och Vilma som var i 7,5 timme haha kände ångesten efteråt.
 
DECEMBER 
 
Och tillsist december som tar slut idag. For med truppen till Luleå för att träna i deras underbara hall. Den helgen gav sjukt mycket och det var så jäkla kul! Spelade lite mer futsal och vi vann tom en match haha! Bakade pepparkakor med Hanna, hade 3 lilla julafton. Med truppen, brudarna i Holmsund och brudarna från klassen. Så himla mysigt! Bakade mer pepparkakor hos mormor och dekorerade hennes pepparkakshus. Har även gjorde en massa mer saker som har med julen att göra men orkar inte skriva allt hehe. Vi fick lite snö men allt försvann, firade en regning jul men som var helt underbar ändå! Jag och Malin köpte oss en GoPro och jag har levt på färskpressad apelsinjuice.
 
 
Oooch idag är det nyår! Jag har säkert glömt en massa saker men skitsamma, har typ hundratusen bilder från i år så detta är bara en liten del, skulle blivit alldeles för mycket annars. Men iaf idag blire att äta middag hos Vilma och sedan vandrar jag vidare till Mysan, kommer nog bli bra där här. Har ändå haft ett sjukt bra år och jag hoppas 2014 blir minst lika bra!
 
PUSS OCH KRAM!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dear diary, Foto | | Kommentera |
Upp