20:45

Några blandade bilder från senaste veckan. 

Hejhej, det har hänt lite allt möjligt den senaste veckan. I lördags så hade vi triathlon "Iron lady" som uppstart med fotbollen. Sedan på kvällen jobbade jag, Hanna och Emma på Christines dotters bröllop där vi tog hand om maten osv, det var faktiskt riktigt roligt! Att vi fick äta av maten var ju inte alls helt fel!

På söndagen så gick bussen 7.05 mot Lycksele där vi hälsade på hos Sandra. Var där till på tisdag och vi tog det rätt lugnt. Vädret är ju helt sjukt, kring 30 varje dag ju! Men vi badade på campingen och på badet, firade My, spelade massa spel och gick på dollarstore. På tisdagkväll då jag kom hem så vare dags för fotbollsträning och efter så for vi ut på Holma för att se solnedgången, tyvärr så missade vi den men vi hade trevligt ändå!

Igår så kom Malin hem och även Catta och Magnus och käkade frukost. Sen på eftermiddagen så drog vi ut till stugan och stranden för att svalka oss, 24 grader i vattnet är ju inte helt fel. Sen käkade vi alla ute på stugan då även Maya är här! Träning igen på kvällen och vi gjorde ett nytt försök på solnedgången och då hann vi! Mycket mysigt. 

Idag har vi legat på stranden igen och jag och Malin tränade även en sväng. Imorn blir det släktträff, match på söndag och sedan på måndag så bär det av ner mot Ullared! 
Dear diary | | Kommentera |
Upp